AMP-testi 1 kpl/pakkaus

8,90 

Varasto loppu

Käytä ClearVin AMPtestiä saadaksesi selville yksinkertaisella, nopealla ja luotettavalla tavalla, onko henkilö käyttänyt väärin AMP. Testi on erittäin hyvää laatua, CE-merkitty ja yksinkertainen käyttää.

Testin raja-arvo on 1000 ng/ml, mikä tarkoittaa, että henkilö voi saada positiivisen tuloksen aina neljä vuorokautta AMP käytön jälkeen. Yksityiskohtainen käyttöohje on mukana. Paketti on tarkoitettu 1 testiä varten. 

Kuvaus

Tämä AMP kasettitesti on erittäin luotettava ja yksinkertainen käyttää. Testin raja-arvo on 1000 ng/ml, mikä tarkoittaa, että henkilö saa positiivisen tuloksen ekstaasin väärinkäytöstä vielä 2–4 päivää käytön jälkeen. Ks. toteamisaika alla.

Testin käyttäminen on hyvin yksinkertaista – kerää virtsaa mukana olevaan kuppiin tai muuhun astiaan, vedä sen jälkeen virtsaa paketissa olevaan pipettiin ja tiputa 4 tippaa testilevylle. Tulos näyttää 5 minuutin kuluttua joko positiivista tai negatiivista. Positiivinen koetulos viittaa siihen, että henkilö käyttää AMP. Negatiivinen tulos viittaa siihen, että henkilö ei ole käyttänyt AMP viimeisen neljän päivän aikana.

Cut-off: 1000 ng/mL

Kuinka kauan AMP käyttö on havaittavissa tällä testillä?

Aina neljään vuorokauteen asti.

Huomaa, että yläpuolella ilmoitetut toteamisajat ovat arvioita.