Huumetesti

Löydät täältä kotikäyttöön tarkoitetut huumetestit. Kaikissa testeissä on CE-merkintä, ja ne ovat hyvin luotettavia. Kaikki testit toimivat mittaamalla aineen esiintymistä virtsassa.

Näytetään kaikki 10 tulosta

ClearVin huumetesteillä pystyt testaamaan nopeasti ja yksinkertaisesti erilaisten huumevalmisteiden käytön. Kaikki huumetestimme käyttävät hyödykseen virtsan huumehiukkasten kertymiä määrittääkseen, onko testattava henkilö käyttänyt huumeita. Tulos on joko positiivinen (mikä viittaa siihen, että henkilö on käyttänyt huumeita) tai negatiivinen (viittaa siihen, että henkilö ei ole käyttänyt huumeita). Tulos on valmis noin 5 minuuttia testin jälkeen.

Yksikään tulos ei ole 100 %:n luotettava eikä siksi myöskään laillisesti pätevä. Jos huumetestin tulos on positiivinen ja testihenkilö kieltää käyttäneensä huumeita, täytyy kvantitatiivinen analyysi suorittaa asianmukaisesti valtuutetussa laboratoriossa. Sen vuoksi on aina hyvä säilyttää testissä käytetty virtsa. Laboratoriossa suoritettu analyysi on 100 %:n varma ja juridisesti pätevä. Älä koskaan arvioi huumetestin vastausta, jos tulos on epävarma.

Erityyppiset huumeet on mahdollista todeta käytön jälkeen eripituisen ajan huumeesta riippuen. Toteamisaika riippuu useista tekijöistä, kuten iästä, maksan toiminnasta, virtsan laimeudesta, käytetyn aineen määrästä jne. Toteamisaika on tavallisesti 3–5 vuorokautta (jos on kulunut enemmän kuin viisi vuorokautta siitä, kun testattava henkilö käytti huumetta, voivat testit näyttää vääriä negatiivisia tuloksia).

Huumetestauksen yhteydessä on tärkeää perehtyä erilaisiin ongelmatilanteisiin, joita voi esiintyä. On tärkeää, että testausvaiheessa noudatetaan rutiineja, jotka estävät testattavaa henkilöä manipuloimasta tulosta. Tavallisin tapa manipuloida tulosta on lisätä aineita virtsaan (saippuaa, puhdistusainetta, pesuainetta, klooria, ruokasoodaa, sitruunahappoa, hiivaa jne.).

ClearVi