Raskaustesti

Täältä saat erilaisia luotettavia raskaustestejä – yksinkertaisista ja ympäristöystävällisistä testitikuista erityisen herkkiin puikkotesteihin. Testimme ovat CE-merkittyjä ja täsmälleen yhtä luotettavia kuin ne, joita voit ostaa apteekista – mutta paljon edullisempia. Jos tilaat ennen kello 16.00, niin laitamme lähetyksen tulemaan jo samana päivänä!

Näytetään kaikki 9 tulosta

Raskaustestivalikoimamme ulottuu yksinkertaisista testitikuista mukaviin ja luotettaviin puikkoihin. Kaikki raskaustestit on suunniteltu mittamaan hCG-hormonin pitoisuutta virtsasta – istukka alkaa tuottaa tätä hormonia hyvin aikaisin raskaudessa. Raskaustestien herkkyys vaihtelee, mutta kaikkein tyypillisin herkkyysaste on 25 mlU/L, mikä tarkoittaa, että useimmat naiset voivat nähdä positiivisen tuloksen jo pari päivää ennen kuukautisten poisjääntiä.

Kotitesteillä testatun raskauden voi vahvistaa lääkärissä.

Puikko vai tikku?

Suurin ero näiden kahden testin välillä on niiden ulkonäkö ja muoto. Puikko on leveämpi, ja sen hCG-hormonia mittaava osa on muovisuojuksen sisällä. Monet naiset pitävät sitä helpompana käyttää, yksinkertaisempana tulkita sekä hygieenisempänä. Lääketieteellisestä näkökulmasta näiden kahden erilaisen testin näyttämässä tuloksessa ei ole mitään eroa.

Milloin testi pitää tehdä?

Raskaustestiä tulee käyttää, kun epäilys raskaudesta herää (esim. kuukautisten jäädessä pois). Käytä mieluiten aamuvirtsaa aikaisintaan samana päivänä tai päivä sen jälkeen, kun kuukautisten pitäisi alkaa. Jos kuukautiset ovat epäsäännölliset, testiä voi käyttää aikaisintaan 7–14 päivää seksuaalisen kontaktin jälkeen.

Kuinka pitkään kestää ennen vastauksen saamista?

Vastauksen saaminen kestää noin 2–5 minuuttia testin tekemisestä.

ClearVi