COC-testi 5 kpl/pakkaus

23,90 

Varastossa

Käytä ClearVin kotona tehtävää COC-testiä saadaksesi selville yksinkertaisella, nopealla ja luotettavalla tavalla, onko henkilö käyttänyt COC. Testi on erittäin hyvälaatuinen, CE-merkitty ja yksinkertainen käyttää.

Testin raja-arvo on 300 ng/ml, mikä tarkoittaa, että tulos voi olla positiivinen vielä 3 vuorokautta COC käytön jälkeen. Yksityiskohtainen käyttöohje on mukana.

Kuvaus

Tämä kasettimuotoinen COC-testi on erittäin luotettava ja helppokäyttöinen. Niin kuin lähes kaikki muutkin COC-testit, tämäkin testi reagoi aineeseen nimeltä bentsoyyliekgoniini, jota löytyy COC käyttäjien virtsasta. Testin raja-arvo on 300 ng/ml, mikä tarkoittaa, että positiivinen tulos on saatavissa jopa 3 vuorokautta käytön jälkeen. Ks. toteamisaika alla.

Testin käyttäminen on hyvin yksinkertaista – kerää virtsaa mukana olevaan kuppiin tai muuhun astiaan, vedä sen jälkeen virtsaa paketissa olevaan pipettiin ja tiputa 4 tippaa testilevylle. Tulos näyttää 5 minuutin kuluttua joko positiivista tai negatiivista. Positiivinen koetulos viittaa siihen, että henkilö on käyttänyt COC viimeisen kolmen vuorokauden aikana.

Cut-off: 300 ng/mL

Kuinka kauan COC käyttö on havaittavissa tällä testillä?

Aina kolmen vuorokauteen asti.

Huomaa, että yläpuolella ilmoitetut toteamisajat ovat arvioita.