Raskaustesti Liuskat 10 kpl/pakkaus

10,90 

Varastossa

Käytä ClearVin raskaustestitikkua saadaksesi selville yksinkertaisella ja varmalla tavalla – vain viidessä minuutissa – oletko raskaana vai et. Tämä paketti koostuu 10 kappaleesta testitikkuja.

Mukana tulee suomenkieliset ohjeet.

Tuotetunnus (SKU): gravst-10p Osastot: ,

Kuvaus

Kasta testitikku virtsanäytteeseen ja lue tulos 5 minuutin sisällä. Testin varmuus on yli 98 prosenttia ja se on CR-merkitty. Se on aivan yhtä turvallinen ja varma kuin kalliimpi testi, jonka voit ostaa paikallisesta apteekistasi.

Mihin testiä käytetään?

Raskaustestitikkua käytetään raskauden varmistamiseen tai poissulkemiseen.

Milloin testi tulee tehdä?

Raskaustestitikkua tulee käyttää, kun epäilee raskautta (esim. kun kuukautiset ovat jääneet pois). Käytä mieluiten aamuvirtsaa aikaisintaan joko samana päivänä tai päivä sen jälkeen, kun kuukautisten olisi tullut alkaa. Jos kuukautiset ovat epäsäännölliset, voi testiä käyttää 7–14 päivää seksuaalisen kanssakäymisen jälkeen.

Kuinka kauan kestää saada testin tulos?

Vastauksen saaminen kestää 2–5 minuuttia testin tekemisestä.

Kuinka testi tehdään?

Testin voi tehdä joko suoraan virtsasuihkusta tai keräämällä virtsaa kuppiin ja kastamalla sitten tikun herkkä imupinta kupissa olevaan virtsaan.

Kuinka tulkitsen testin tulosta?

Testin tulos voi olla positiivinen (raskaana), jolloin näet kaksi värillistä viivaa, tai negatiivinen (ei raskaana), jolloin värillisiä viivoja on vain yksi.

Raskaustestipuikko vai -tikku?

Näiden kahden testin suurin ero on niiden ulkonäkö ja muoto. Puikot ovat leveämpiä ja hCG-hormonia mittaava osa sijaitsee muovisuojuksen sisällä. Monet naiset pitävät sen käyttöä helpompana, tuloksen tulkitsemista yksinkertaisempana ja puikkoa hygieenisempänä. Lääketieteellisestä näkökulmasta testien näyttämissä tuloksissa ei ole minkäänlaista eroa.

ClearVi