Ovulaatiotesti Puikko 14 kpl/pakkaus

21,90 

Varastossa

Käytä ClearVin puikko-ovulaatiotestiä saadaksesi selville yksinkertaisella ja turvallisella tavalla, oletko ovulaatiovaiheessa vai et. Puikko on meidän kaikkein käyttäjäystävällisin tuotteemme – testin voi tehdä joko suoraan virtsasta (pitämällä puikkoa virtsasuihkun alla) tai keräämällä virtsaa kuppiin ja kastamalla puikon siihen.

Mukana on suomenkieliset ohjeet.

Kuvaus

Kasta testipuikko virtsaan ja lue tulos 5 minuutin sisällä. Testin varmuus on yli 99 prosenttia ja se on CE-merkitty. Se on aivan yhtä turvallinen ja varma kuin kalliimmat testit, joita voit ostaa paikallisesta apteekista.

Kuvalliset suomenkieliset ohjeet löytyvät paketista.

Mihin testiä käytetään?

Ovulaatiopuikkoa käytetään määrittämään naisen joka kuukautisen kierron hedelmällisimmät päivät, jolloin raskaaksi tulon mahdollisuus on suurin.

Milloin testi kannattaa tehdä?

Ovulaatiopuikkoa käytetään joka päivä viikon ajan. Käyttö aloitetaan noin 7 päivää ennen arvioitua ovulaatiota/munasolun irtoamista. Testi tulee tehdä suunnilleen samaan aikaan joka päivä. On suositeltavaa tehdä testi virtsasta iltapäivällä, koska LH-hormoni kerääntyy kehoon ja saavuttaa maksimaalisen arvonsa iltapäivällä (noin klo 14.00).

Kuinka pitkään testin tuloksen saaminen kestää?

Vastauksen saaminen kestää 5 minuuttia testin tekemisestä.

Miten testi tehdään?

Testin voi tehdä joko suoraan virtsasuihkusta (WC:ssä käynnin yhteydessä) tai keräämällä virtsaa kuppiin ja kastamalla sitten puikon/tikun herkkä imupinta kupissa olevaan virtsaan.

Miten tulkitsen vastausta?

Testin positiivinen tulos näkyy kahden värillisen viivan muodossa, jolloin testiviivan tulee olla yhtä tumma tai tummempi kuin kontrolliviiva. Jos tulos on negatiivinen, näkyy värillinen kontrolliviiva. Yksityiskohtaiset ja kuvalliset suomenkieliset ohjeet tulevat tuotteen mukana.

Jos tulos on positiivinen, munasolun irtoaminen tapahtuu todennäköisesti seuraavan 12–48 tunnin sisällä, kun taas negatiivinen tulos viittaa siihen, että munasolu ei irtoa seuraavien 12–48 tunnin aikana. Yhdynnän tulee siten tapahtua 12–48 tunnin sisällä positiivisen tuloksen jälkeen, jotta voit maksimoida todennäköisyyden tulla raskaaksi.

Kuinka ovulaatiopuikko toimii?

Ovulaatiopuikko mittaa virtsassa olevaa LH-hormonin (luteinisoiva hormoni) pitoisuutta. LH saavuttaa suurimman arvonsa päivää ennen munasolun irtoamista. Puikko on kyllästetty toimivalla aineella, joka reagoi tähän hormoniin.

Mikä on tämän testin herkkyys ja luotettavuus?

Ovulaatiopuikon herkkyys on 25 mlU/ml, ja sen luotettavuus on 98 %. Se kuuluu näin ollen markkinoiden herkimpiin testeihin.