Ovulaatiotesti Liuskat 21 kpl/pakkaus

21,90 

Varastossa

Käytä ClearVin tikku-ovulaatiotestiä saadaksesi selville yksinkertaisella ja turvallisella tavalla – vain viidessä minuutissa – oletko ovulaatiovaiheessa vai et. Tämä paketti koostuu 21 kappaleesta testitikkuja.

Mukana on suomenkieliset ohjeet.

Kuvaus

Kasta testitikku virtsaan ja lue tulos 5 minuutin sisällä. Testin varmuus on yli 99 prosenttia ja se on CE-merkitty. Se on aivan yhtä turvallinen ja varma kuin kalliimmat testit, joita voit ostaa paikallisesta apteekista.

Kuvalliset suomenkieliset ohjeet löytyvät paketista.

Mihin testiä käytetään?

Ovulaatiotikkua käytetään määrittämään naisen joka kuukautisen kierron hedelmällisimmät päivät, jolloin raskaaksi tulon mahdollisuus on suurin.

Milloin testi kannattaa tehdä?

Ovulaatiotikkua käytetään joka päivä viikon ajan. Käyttö aloitetaan noin 7 päivää ennen arvioitua ovulaatiota/munasolun irtoamista. Testi tulee tehdä suunnilleen samaan aikaan joka päivä. On suositeltavaa tehdä testi virtsasta iltapäivällä, koska LH-hormoni kerääntyy kehoon ja saavuttaa maksimaalisen arvonsa iltapäivällä (noin klo 14.00).

Kuinka pitkään testin tuloksen saaminen kestää?

Vastauksen saaminen kestää 5 minuuttia testin tekemisestä.

Miten testi tehdään?

Testin voi tehdä joko suoraan virtsasuihkusta (WC:ssä käynnin yhteydessä) tai keräämällä virtsaa kuppiin ja kastamalla sitten tikun herkkä imupinta kupissa olevaan virtsaan.

Miten tulkitsen vastausta?

Testin positiivinen tulos näkyy kahden värillisen viivan muodossa, jolloin testiviivan tulee olla yhtä tumma tai tummempi kuin kontrolliviiva. Jos tulos on negatiivinen, näkyy värillinen kontrolliviiva. Yksityiskohtaiset ja kuvalliset suomenkieliset ohjeet tulevat tuotteen mukana.

Jos tulos on positiivinen, munasolun irtoaminen tapahtuu todennäköisesti seuraavan 12–48 tunnin sisällä, kun taas negatiivinen tulos viittaa siihen, että munasolu ei irtoa seuraavien 12–48 tunnin aikana. Yhdynnän tulee siten tapahtua 12–48 tunnin sisällä positiivisen tuloksen jälkeen, jotta voit maksimoida todennäköisyyden tulla raskaaksi.

Kuinka ovulaatiotikku toimii?

Ovulaatiotikku mittaa virtsassa olevaa LH-hormonin (luteinisoiva hormoni) pitoisuutta. LH saavuttaa suurimman arvonsa päivää ennen munasolun irtoamista. Tikku on kyllästetty toimivalla aineella, joka reagoi tähän hormoniin.

Mikä on tämän testin herkkyys ja luotettavuus?

Ovulaatiotikun herkkyys on 25 mlU/ml, ja sen luotettavuus on 98 %. Se kuuluu näin ollen markkinoiden herkimpiin testeihin.